Meetchum Media & Management is een bedrijf met een oog en focus op het bieden van een meerwaarde aan KMO's...

... op het vlak van grafische en multimedia ondersteuning en het leveren van gespecialiseerde diensten in dit gebied. De persoon achter Meetchum Media & Management is Willi Van Boven. Een jarenlange grafische opleiding aan de Kunst Academie, een technische opleiding als IT Bachelor met specialisatie in multimedia en heel wat jaren ervaring in de IT bedrijfswereld voor Analyse, Project Management en BRM met verschillende certificaties (zoals SCRUM Master, Prince2 Foundation,...) geven hem een behoorlijke achtergrond bij het verwezenlijken van al uw digitale projecten. Willi is een gedreven professional die zich in iets vastbijt en het niet meer loslaat totdat het beoogde resultaat behaald is voor zowel de klant als zichzelf.

Ondernemen zit hem ook in het bloed en Willi stond dan ook mee aan de basis van verschillende bedrijven bij de oprichting en daarna. Zo heeft hij 2 multimedia bedrijven opgestart (Condromedia en Meetchum), een bedrijf voor digitale strategie en software op maat (Hifluence), een goed draaiende webshop (Natural History Curiosities), een stock-foto agentschap (Nature Stock) en een mobile micro-learning platform (Mobietrain) als co-founder mee op de kaart gezet.

Buiten man, vader, ondernemer en IT professional is hij ook een gediplomeerd professioneel (natuur- en wildlife)fotograaf. Hiervoor is een gehomologeerde 3-jarige opleiding gevolgd waardoor fotografie dus nog maar weinig geheimen heeft voor hem. Zijn voorliefde voor natuur heeft ertoe geleid dat er een specialisatie is gevormd rond wildlife-fotografie. Het portfoliowerk hiervan kan je bekijken op https://www.nature-stock.comhttp://www.meetchum-photography.be of op de Facebook pagina (link onderaan).

Kortom, een creatieve en professionele geest die al uw digitale en multichannel toepassingen (mee) verwezenlijkt en u op zowel manageriëel, grafisch, technisch en multimedia vlak tehulp staat. Aarzel niet om contact op te nemen om een intake gesprek te hebben, je krijgt beslist een verhelderende blik op je toekomstige digitale- en multimedia strategie.