Hoogbloeier

Hoogbloeier, een duidelijk beeld voor hoogbegaafden.


Ik moet toegeven dat het geen makkelijke opdracht was, maar na2 jaar is het zover. De nieuwe huisstijl met alles erop en eraan van Hoogbloeier werd gelanceerd.

Hoogbloeier is een organisatie die het verborgen potentieel van hoog- en meerbegaafde kinderen en volwassenen [weer] zichtbaar maken, ze goesting doen krijgen in leren en ze evenwichtig en gelukkig maken. Ze laten geen talenten verloren gaan in onze maatschappij!

Om deze missie duidelijk naar de buitenwereld te brengen heb ik samen met het team van Hoogbloeier gewerkt aan een nieuwe identiteit.

Het logo is ontstaan uit een tekening van een van de kinderen van de oprichtster. Aangezien dit een zeer toepasselijke tekening was, gemaakt door een hoogbegaafd iemand, hebben we dit als uitgangspunt genomen om te gaan omzetten naar een volwaardig logo.

Voorts hebben we dit dan laten doorvloeien in de volledige stationary, al het drukwerk:

Om uiteindelijk de volledige website te gaan restylen, herindelen en een zeer up-to-date look te geven voorzien van alle technische gemakken van een moderne website. De gehele website is ondersteund met een CMS (content management systeem) om alle inhoud en pagina’s makkelijk te beheren door niet technische personen. Voorts is hij volledig responsive zodat hij op alle toestellen te gebruiken is en SEO geoptimaliseerd, op deze manier kunnen mensen die zoekopdrachten ingeven in een zoekmachine, de website makkelijk terugvinden.

Voor ons, een lange meer zeer geslaagde opdracht.

Veel succes met de nieuwe huisstijl www.hoogbloeier.be!