Meetchum lanceert een webshop voor bedrijfsconcepten

Koop een Bedrijsconcept - Kant-en-klare bedrijfsconcepten

Bij Meetchum zitten we nooit stil…

We bruisen altijd van de ideeën en daarom hebben we een webshop bedacht waar al onze ideeën meteen kunnen aangekocht worden. Het zijn niet enkel de ideeën, maar volledig uitgewerkte concepten. www.koopeenbedrijfsconcept.be werd geboren.

Van idee tot concept

Het gebeurt vaak dat je een idee hebt, maar het niet altijd (zelf) kan uitwerken. Om iets volledig uit te werken heb je een mix van verschillende kennis nodig. Je dient grafisch te zijn om een logo of een volledige branding te kunnen uitwerken, je dient IT kennis te hebben om een domeinnaam en email adres op te zetten, je dient zeer technisch onderlegd te zijn als je een website of webshop wil opzetten. Ga zo maar door…

Eigenlijk ben je dan op zoek naar een bedrijf dat voorziet in alle kennis en kunnen op zowel grafisch als IT-vlak. Dit is net de sterkte van Meetchum. 

Bovendien hebben we door jarenlang ondernemen ontzettend veel goede ideeën kunnen verzamelen. Ideeën die zich uiteindelijk omvormen tot concepten.

Meetchum werkt deze concepten uit en biedt deze aan als een totaal pakket.  Deze zijn te vinden in onze webshop als product.

Koop een Bedrijsconcept - Kant-en-klare bedrijfsconcepten

Ondertussen hebben we al heel wat concepten klaarliggen in onze webshop en met trots kunnen we melden dat de eerste verkopen een feit zijn.

Naast de uitgewerkte concepten die we als pakketten aanbieden hebben we ook een heel aantal zeer interessante domeinnamen te koop. Met een krachtige domeinnaam start je namelijk de zo belangrijke online aanwezigheid.

Wij helpen de klanten écht verder

We bieden uiteraard de nodige services aan om je volledig te begeleiden. Denk maar aan het linken van een emailadres, een vectorieel logo goed te zetten voor een drukker, enz.

Koop een Bedrijsconcept - Kant-en-klare bedrijfsconcepten

Neem dus eens een kijkje op www.koopeenbedrijfsconcept.be en wie weet start je wel je (volgende) bedrijf op met een van onze concepten.