Wat wil je weten over Meetchum?

ONS VERHAAL

Meetchum Media & Management legt de focus op het bieden van een meerwaarde aan KMO’s.

… op het vlak van grafische en multimedia ondersteuning en het leveren van gespecialiseerde diensten in dit vakgebied. De persoon achter Meetchum Media & Management is Willi Van Boven. Een jarenlange grafische opleiding aan de Kunst Academie, een technische opleiding als IT Bachelor met specialisatie in multimedia en heel wat jaren ervaring in de IT bedrijfswereld voor Analyse, Project Management en BRM met verschillende certificaties (zoals SCRUM Master, Prince2 Foundation,…), geven hem een meer dan behoorlijke achtergrond bij het verwezenlijken van al uw digitale projecten. Willi is een gedreven professional die zich in iets vastbijt en het niet meer loslaat totdat het beoogde resultaat behaald is voor zowel de klant als zichzelf.

Ondernemen zit Willi in het bloed. Zo staat hij mee aan de basis en oprichting van verschillende bedrijven. Zo heeft hij 2 multimedia bedrijven opgestart (Condromedia en Meetchum), een bedrijf voor digitale strategie en software op maat (Hifluence), meerdere software-as-a-service (SAAS) producten zoals Bannerium, Social Proofer, Hotel Review Manager, een goed draaiende webshop (Natural History Curiosities), een stock-foto agentschap (Nature Stock) en een mobile micro-learning platform (Mobietrain) als co-founder mee op de kaart gezet.

Buiten man, vader, ondernemer en IT professional is hij ook een gediplomeerd professioneel (natuur- en wildlife) fotograaf. Fotografie kent weinig geheimen voor Willi. Zijn voorliefde voor natuur heeft geleid tot een specialisatie in wildlife-fotografie. De portfolio kan je bekijken op Instagram.

Kortom, een creatieve en professionele geest die al uw digitale -en multichannel toepassingen (mee) verwezenlijkt en u op zowel manageriëel, grafisch, technisch en multimedia vlak kan ondersteunen.

Aarzel niet om contact op te nemen voor een intake gesprek. U krijgt beslist een verhelderende blik op je toekomstige digitale- en multimedia strategie.

Meetchum wat?

Geregeld krijgen wij de vraag van waar de naam “Meetchum” komt? Heb jij die vraag ook en wil je het antwoord ook weten?